Pobjeda Zadra nad Škrljevom 16.12.2018.

Gostovanje u Mavrincima, 10. kolo HT Premijer liga

U desetom kolu HT Premijer lige gostovanje košarkaša Zadra kod Škrljeva polučilo je slatku pobjedu Zadrana rezultatom 87:88. Zadar se sada sa 7 pobjeda i 3 poraza nalazi na drugom mjestu premijerligaške ljestvice, a u vodstvu je Cibona.

Očekivano, put do slavlja za momčad s Višnjika nije bio nimalo rutinski. Dočekao ih je „napaljen“ domaćin dok su igrači Ante Nazora večer prije igrali zahtjevan susret 11. kola ABA lige u Krešinom domu u kojem su bili bolji od Igokee.

Upravo i iz tog razloga ova pobjeda je još slađa i dobiva više na važnosti. Mario Little bio je najučinkovitiji s 26 koševa, 23 je dodao Mislav Brzoja, a sjajnu utakmicu odgrao je i William Magarity dodavši double-double učinak, 17 koševa i 10 skokova.

Nadajmo se samo da ozljeda Petra Marića u samom završetku sinoćnje utakmice nije ozbiljnije prirode i da će biti na raspolaganju treneru Nazoru.

Zadar se sada sa 7 pobjeda i 3 poraza nalazi na drugom mjestu, u vodstvu je Cibona. U nastavku natjecanja već ovog utorka gost Krešine dvorane je momčad s Baldekina, Šibenik.

Sponzori