Nazor uoči ogleda sa Šibenikom: "Dosta toga na ovom dvoboju pitat će se nas!" 17.12.2018.

HT Premijer liga, 11. kolo

Košarkaši Zadra u 11. kolu HT Premijer lige, u utorak pred svojim navijačima dočekuju Šibenik. Momčad koja je na čelu s trenerom Mirom Jurićem ove sezone pronašla dobru kemiju, izgleda košarkaški i svakoj momčadi je neugodan protivnik.

“Kada bi morao ocijeniti dosadašnji rad prijatelja i kolege Mira Jurića na klupi Šibenika bilo bi mi jako teško jer bi bio prilično subjektivan. Kao košarkaš je bio strašan. Sjećam ga se još kao dijete kad je igrao za prvu ekipu Splita. Koliko mi je žao što nije taj veliki talenat ispoljio kao igrač, toliko bi mu želio da se sad dokaže kao trener. Na neki način sam i njegov navijač ali naravno, ne i na ovoj utakmici“, poručio je trener Zadra Ante Nazor koji je nakon lijepih riječi upućenim Juriću iste uputio i na adresu njegove momčadi.

“Izuzetno respektiram ovog protivnika. Pokazali su dobre igre ove sezone. Primjerice, pobijedili su Cedevitu na domaćem terenu, a sada su svladali i Bosco koji je jako nezgodna ekipa. U pozitivnom su ritmu i sigurno je kako u Zadar dolaze napraviti nam što veće probleme. Utakmica ima i posebnu draž i šušur i oko terena. Dosta toga na ovom dvoboju pitat će se nas. Moramo biti spremni, koncentrirani i borbeni jer svaka ovakva utakmica krije određene zamke. Trebamo nametnuti naš ritam i moramo imati odgovor na sve njihove pokušaje. Očekujem jednu dobru utakmicu i kvalitetnu partiju”, kaže Nazor koji je iskoristio priliku te se zahvalio Šibeniku što im je izašao u susret po pitanju termina.

“Bili su korektni i stavili su košarku na prvo mjesto, a ne neke knjiško-administrativne pamflete pa onda riskiramo da se netko ozljedi. Dobro je rekao i trener Cibone Ivan Velić riskiramo da netko u pustim kilometrima strada na cesti. Zbog tog poteza kapa do poda mojim prijateljima iz Šibenika”, zaključio je Nazor.

 

Utakmica Zadra i Šibenika igra se u Krešinom domu u utorak, 18. prosinca s početkom u 19 sati.

Sponzori