Idemo odigrati najbolje što možemo 26.10.2018.

Zadar gostuje kod Partizana

Košarkaši Zadra u 5. kolu ABA lige gostuju kod Partizana. Utakmica se igra u petak u 21 sat u beogradskoj Areni.

- Slijedi nam teško gostovanje. Moramo se mobilizirati, jer je Partizan jako ozbiljna i kvalitetna ekipa koju svrstavam uz bok s Budućnosti i Crvenom Zvezdom. Nemaju slabe točke, jer su popunjeni s dvojicom kvalitetnih rješenja na svakoj poziciji. Mi smo u ovih nekoliko zajedničkih treninga postavili neke nove stvari i zamisli koje još trebamo utrenirati, a ono što najbrže možemo popraviti su želja, volja i agresivnost. Upravo to očekujem od svojih igrača da prezentiraju protiv Partizana, rekao je u najavi utakmice povratnik na klupu Zadra Ante Nazor.

Igrači su maksimalno motivirani da se izvuku iz rezultatske krize i da dobro igrom pokušaju upisati prvu pobjedu u regionalnom natjecanju.

- Partizan je favorit, ali mi se ne mislimo predati. Idemo odigrati najbolje što možemo i pokušati iznenaditi. Nadam se da će promjena trenera utjecati pozitivno na momčad. Moramo popraviti prvenstveno obranu u odnosu na prošle utakmice, a momčadi Ante Nazora uvijek su bile poznate po kvalitetnoj obrani. Vjerujem da ova ekipa može puno bolje i očekujem da ćemo se kroz iduće utakmice dizati i početi pobjeđivati. Na kraju krajeva dosta loše smo ušli i u prošlu sezonu, pa smo je uspješno završili, dodaje Lovre Bašić.  

Sponzori