Moramo biti pravi 14.10.2018.

Zadar gostuje kod Olimpije

Košarkaši Zadra u 3. kolu ABA lige gostuju kod ljubljanske Olimpije. Utakmica se igra u nedjelju od 21 sat u dvorani Stožice. 

- Olimpija je vrlo nezgodan protivnik i sigurno je pred nama teško gostovanje. Moramo znatno podići igru u odnosu na prošle utakmice ako želimo doći u priliku ostvariti pozitivan rezultat. Prvenstveno tu mislim na obranu jer primamo previše koševa. Energetski moramo biti na visokoj razini da bi parirali Olimpiji i nadam se da ćemo kvalitetno reagirati, poručio je strateg Zadra Aleš Pipan.

Zadarski košarkaši već deset godina nisu slavili u Ljubljani, a pobjeda im je iznimno važna zbog podizanja samopouzdanja koje im je dodatno poljuljano nakon iznenađujućeg poraza od Zaboka u HT Premijer ligi.

- Idemo u Ljubljanu po pozitivan rezultat. Olimpija je dobra momčad, mlada i agresivna i svjesni smo da nam neće biti lako doći do pobjede. Oni su bolje otvorili ABA ligu od nas, kući su uvjerljivo svladali Mornar, a izgubili su od Partizana. Moramo biti pravi ako želimo slaviti i vjerujem u našu dobru utakmicu, rekao je u najavi utakmice centar Zadra Kristijan Krajina. 

Sponzori