Brzoja: Na krilima navijača pobjedom otvoriti polufinalnu seriju 11.05.2018.

Početak polufinalne serije

Košarkaši Zadra u prvoj utakmici polufinalne serije HT Premijer lige u subotu će ugostiti najvećeg rivala, momčad Cibone. Utakmica se igra u Krešinom domu od 19 sati.  

- U svlačionici vlada jako dobra, pozitivna atmosfera. Na domaćem terenu sigurno smo favoriti, ali to treba pokazati i na samoj utakmici. Očekujem puno dvoranu i da na krilima naših navijača pobjedom otvorimo polufinalnu seriju - poručuje ponajbolji igrač Zadra u doigravanju Mislav Brzoja.

U pet međusobnih ogleda protiv Cibone ove sezone Zadar je slavio četiri puta, a jedini poraz ubilježio je u polufinalu Krešinog kupa pred punim Višnjikom. Dovoljno je to upozorenje za domaću momčad da u utakmicu uđe s maksimalnim oprezom.

- Između nas i Cibone nema nikakvih tajni, dobro se poznajemo. Pokušat ćemo limitirati njihov napadački učinak, prije svega Žorića, i ako tu odradimo dobar posao, onda vjerujem da imamo velike izglede za ulazak u finale - zaključuje Brzoja koji je na jednom od posljednjih treninga 'zaradio' ozljedu ruke, ali bi ipak trebao biti spreman za Cibonu.

Sponzori