Na krilima pozitivne atmosfere do važne pobjede 28.02.2017.

U Krešin dom u srijedu stiže Cibona

Košarkaši Zadra u hrvatskom derbiju 24. kola ABA lige u srijedu će od 18 sati u Krešinom domu ugostiti Cibonu. Do kraja su ostala još tri kola i svaka iduća utakmica bit će vrlo važna, možda i presudna za momčad Aramisa Naglića u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta na ljestvici...

- Mi smo i dalje u jednom 'ludom' ritmu utakmica, jer nam je ovo treći ogled u pet dana. Cibona je jedna kvalitetna ekipa. Imaju odličnu petorku Joksimović, Reynolds, Šakić, Rozić i Žorić, sve su to iskusni igrači od kojih i mlađi mogu puno naučiti. Poznavajući Mulaomerovića i karakter tih igrača, vjerujem da će dati sve od sebe do kraja lige da odigraju maksimalno sportski i korektno, kao što bismo uostalom i mi odigrali, kaže trener Zadra koji vjeruje da njegova momčad može u srijedu doći do važnih bodova u utrci za izbjegavanje posljednjeg mjesta...

- U dobrom smo ritmu i vjerujem da, ako ponovimo igru kakvu smo pokazali protiv Jollyja i Partizana, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Atmosfera je dobra, igrači su spremni i očekujem dobru utakmicu. Potrebna nam je pozitivna atmosfera s tribina i pozivam navijače da nam budu vjetar u leđa u ovako važnoj utakmici, poručio je trener Naglić.  

Pozitivna je atmosfera i među igračima koji poručuju da su spremni za još jednu veliku pobjedu...

- Pokazat ćemo još jednom veliku borbenost, svjesni smo da moramo ostaviti srce na parketu kako bi pobijedili ovu utakmicu. Svaka iduća utakmica nam je izuzetno važna, pogotovo u ABA ligi, ali smatram da smo u dobroj formi i vjerujem u uspjeh, kaže Mislav Brzoja. 

Najbolji strijelac Zadra u posljednjih nekoliko utakmica Maj Kovačević također vjeruje u slavlje...

- U dobroj smo formi i imamo pravo na optimizam. Cibona je kvalitetna momčad, ali vjerujem da mi uz podršku naših navijača možemo do pobjede.

Sponzori