Vjerujemo u pobjedu kod Cibone 03.05.2017.

Pobjeda vodi u polufinale

Košarkaši Zadra u trećoj, odlučujućoj utakmici četvrtfinala doigravanja PH u četvrtak od 20 sati gostuju u Zagrebu kod Cibone.

- Očekujem puno naših navijača na i očekujem da se prema njima odnosi malo drukčije. Oni nam puno znače i mislim da se neke odluke o pražnjenju dvorane donose malo prenaglo. Nadam se da danas to neće biti slučaj jer Tornado to nije zaslužio. Trebaju nam svih 40 minuta - poručio je uoči puta trener Zadra Aramis Naglić.

Igraju dvije momčadi koje se poznaju „u dušu“ i polufinale će izboriti ona koja bude u boljem tonusu.

- Vjerujem da ako ponovimo angažman i energiju koju smo pokazali na prošloj utakmici da možemo proći Cibonu. Očekujemo čvrstu Cibonu koja će, znajući kako je pritisak na njima, krenuti agresivno od samog početka i upravo će taj početak po meni biti ključan. Razmišljanja smo da ako budemo u susretu što duže da su nam time i šanse za pobjedu veće. Vidjeli smo kojim putem trebamo ići i odlučni smo u tome da danas odigramo potpuno drukčiju utakmicu negoli je to bilo prošli četvrtak - dodao je Naglić.

Velika očekivanja zadarski navijači imaju od najboljeg šutera Maja Kovačevića kojeg obrana Cibone posebno dobro pazi...

- Znamo što moramo napraviti da dobijemo Cibonu. Moramo biti puno energičniji od samog početka susreta nego do sada. Ključne igrače treba im limitirati na što manji broj postignutih koševa i mi se trebamo potruditi dati što veći broj lakih koševa. Neće biti lako, ali ja vjerujem da ih možemo pobijediti – dodao je šuter Zadra.

Sponzori