Brzoja: Vjerujem u našu momčad 27.04.2017.

Zadar traži pobjedu u Draženovom domu

Pred košarkašima Zadra prva je utakmica četvrtfinalne serije za naslov prvaka Hrvatske. Igrači Aramisa Naglića u četvrtak od 20 sati gostuju kod Cibone u Draženovom domu...

Očekuje nas vrlo težak ispit u Zagrebu. Cibona je momčad koju vrlo dobro poznajemo, za njih smo se ove sezone više puta pripremali. Dakle, nepoznanica između nas nema. Vjerujem u našu momčad i priželjkujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru - kaže branič Zadra Mislav Brzoja. 

Čeka nas vrlo težak ispit u Zagrebu, ekipa koju vrlo dobro znamo, za koju smo ove sezone toliko puta napravili skauting i za koju smo se isto tako puno puta pripremali.  Dakle, nepoznanica između nas nema. Očekujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru“.
I jedna i druga momčad u posljednje vrijeme izgledaju jako dobro. Zadar je u nizu od 11 uzastopnih prvenstvenih pobjeda, dok je Cibona u nekoliko navrata ove sezone pokazala kako za njih nema kalkulacija što dovoljno govori kako je samopouzdanje igrača na visokom nivou.
„Pa tako je. I Žorić i Reynolds, koji su ujedno i pokretači te momčadi, u odličnoj su formi. Sve govori kako ćemo na njih dvojicu morati obratiti najviše pažnje“.
Iako među ekipom Zadra vlada jedna pozitivna atmosfera i velika vjera u plasman u polufinale, činjenica kako nikad u doigravanju prvenstva Hrvatske nisu iz serije protiv Cibone izašli kao pobjednici poziva na oprez.
„Ovo je idealna prilika da prekinemo i tu tradiciju. Mislim da smo u dobrom ritmu i da s onim što pokazujemo u posljednje vrijeme možemo biti jako zadovoljni“, za kraj će Brzoja.
A mi ćemo još samo dodati sretan put i vratite nam se s pobjeOčekuje nas vrlo težak ispit u Zagrebu. Cibona je momčad koju vrlo dobro poznajemo, za njih smo se ove sezone više puta pripremali. Dakle, nepoznanica između nas nema. Vjerujem u našu momčad i priželjkujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru - kaže Mislav Brzoja. 

Obje momčadi su u dobroj formi, Zadar je u nizu od 11 uzastopnih pobjeda, dok je Cibona također u vrlo dobroj seriji i igra iznimno kvalitetno.

- Oni su vrlo dobra momčad. Predvode ih Žorić i Reynolds, koji su ujedno i pokretači te momčadi. Na njih dvojicu morat ćemo posebno pripaziti, ali imaju oni još dosta kvalitetnih igrača. 

Zadar već nekoliko godina nije slavio u Zagrebu, a ovo je idealna prilika da se prekine neugodna tradicija, smatra Brzoja. 

- Tako je, u dobrom smo ritmu i smatram da s igrama koje pokazujemo u posljednje vrijeme možemo biti jako zadovoljni. S optimizmom putujemo u Zagreb. 

 

Sponzori