Reakcije na pobjedu nad Krkom 04.11.2013.

Šesto kolo ABA lige

U šestom kolu ABA lige košarkaši Zadra na gostujućem su parketu stigli do važne pobjede nad Krkom. Donosimo vam reakcije aktera na pobjedu Zadra:

Hrvoje Vlašić, trener Zadra:

"Iznimno sam zadovoljan s pobjedom nad Krkom. Igrali smo protiv snažne momčadi i jednostavno nismo imali što izgubiti. Ušli smo u određene probleme nakon poraza od Mega Vizure, ali dobrim smo se treninzima uspjeli pripremiti za utakmicu u Novom mestu. Kroz utakmicu smo napravili nekoliko grešaka, ali vjerovali smo da možemo do pobjede i to je bio ključ uspjeha."

Filip Kraljević, centar Zadra:

"Zaslužili smo pobjedu jer smo bili u prednosti veći dio utakmice. Neke naše greške vratile su Krku u rezultat, ali mi smo vjerovali u pobjedu i uspješno smo preokrenuli njihovo vodstvo. Postavili smo se kao prava momčad i tako stigli do pobjede."

Aleksandar Džikić, trener Krke:

"Čestitam Zadru na pobjedi, ali ishod je mogao biti i drugačiji jer mi smo se pošteno borili svih 40 minuta. Smiješno mi je slušati kako je Zadar loša momčad, a mislim kako će oni biti sve bolji i bolji. Za poraz smo krivi sami jer smo u finišu utakmice promašili previše slobodnih bacanja."

Sponzori