Zadar traži pobjedu nad Igokeom 08.11.2013.

Sedmo kolo ABA lige

Košarkaši Zadra u subotu će u 17 sati ugostiti Igokeu iz Aleksandrovca u utakmici u kojoj će tražiti pobjedu, svoju drugu domaću, a treću ukupno.

Nakon pobjede nad Krkom u prošlom kolu, atmosfera u momčadi je na visokom nivou, a trener Hrvoje Vlašić od svojih će igrača zbog toga tražiti maksimalni angažman:

"Čeka nas utakmica u kojoj se moramo maksimalno mobilizirati i pripremati se kao za utakmicu s Krkom u kojoj smo prenijeli sve ono što smo radili i dogovarali na treningu. Potreban nam je stopostotni angažman kako bismo protiv momčadi kao što je Igokea mogli tražiti pobjedu. U svoje ime i u ime momčadi obećavam kako ćemo dati sve od sebe da to tako i bude."

Nekoliko riječi trener Vlašić posvetio je i protivniku:

"Igokea je kvalitetno pokrivena na svim pozicijama i to s igračima koji već godinama igraju ABA ligu. Ne smijemo dopustiti da se razigra njihova vanjska linija Gordić-Bakić-Štemberger, a u prilog nam ide to što osim Jorovića nemaju visokog igrača koji pogađa vanjske šuteve."

Što se tiče zdravstvenog stanja u momčadi, dvojica igrača su ovaj tjedan trenirali po posebnom programu. Josip Sobin se uspio oporaviti te će biti u sastavu, dok je nastup Tonija Prostrana i dalje pod upitnikom.

Sponzori