Zadrane čeka vrući teren u Solunu 04.01.2010.

Grčki su navijači poznati po svom fanatičnom navijanju

Pred košarkašima Zadra teško je gostovanje u sklopu Eurokup natjecanja. U petom kolu gostuju kod Arisa u Solunu. Grčki klub nedavno je promijenio nekoliko imena u rosteru. Zahvalili su se na suradnji Juanu Dixonu, a na njegovo mjesto doveli su Ivana Paunića, dok je ozlijeđenog Kakiuzisa zamijenio Draagan Labović, dojučerašnji prvotimac beogradskog NLB ligaša FMP-a. U zadarskoj momčadi nema promjena u igračkom kadru, ali ima u kombinacijama na terenu.

 Tijekom ovih blagdana napravili smo nekoliko korekcija, prvenstveno onoga što nije išlo onako kako želim. To se prije svega odnosi na obranu i skok. Iz napada smo izbacili nekoliko kombinacija koje nisu najbolje funkcionirale, i s time suparniku otežali scauting- rekao je trener Zmago Sagadin.

Bez Downsa u Solunu

U Zadru je zbog ozljede mišića ostao Micah Downs. Umjesto njega u Grčku je otputovao Ivan Batur.

 Zadar u Solunu nema što izgubiti. Eventualna pobjeda gurnula bi ih za korak bliže prolasku u drugi krug Eurokupa, ukoliko bi se poklopio i ishod utakmice drugog para koji čine Siauliai i Hapoel.

 Čeka nas težak susret. Dobro smo se pripremali i spremni smo za utakmicu protiv Arisa- kratak je u najavi bio Hrvoje Perić.

 

 

Sponzori