Oštro, čvrsto i agresivno protiv Hapoela 14.12.2009.

U Jeruzalemu su greške u napadu bile kobne, 12 krivih dodavanja Izraelci su znali iskoristiti

Zadrane sutra očekuje susret 4. kola Eurokupa. U Krešinu dvoranu na uzvrat stiže jeruzalemski Hapoel, koji je u prošlom kolu na svom terenu ostavio Zadar na -19.

Vladimer Boisa

Devetnaest poena razlike iz prve utakmice malo je nerealno, oni nisu toliko bolji od nas. Ako se potrudimo odigrati bolje nego u Jeruzalemu, s manje grešaka ,dobit ćemo utakmicu.

Domaći igrači goste dočekuju nakon regionalne pobjede protiv Crvene zvezde, a Izraelci stižu u Zadar nakon četiri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu. U C skupini Eurokupa u prošlom su kolu, nakon poraza Arisa u Litvi izbili na vodeću poziciju.

Čeka nas težak uzvrat, Hapoel je dobra ekipa sa šest kvalitetnih stranaca, od toga vanjska linija koju čine Jeter, Simmons i Thompson, igrači koji mogu igrati u svakoj euroligaškoj momčadi. Dati ćemo sve od sebe, prije svega uzvratiti im istom mjerom. Oni su na nas u Jeruzalemu išli oštro, da ne kažem grubo, a mi ćemo im tako uzvratiti ovdje – tako je utakmicu na konferenciji za novinare najavio trener Sagadin.

 Oštro, čvrsto i agresivno, izjednačiti skok koji nije funkcionirao u Jeruzalemu, manje griješiti u napadu te zaustaviti vanjsku liniju koju čine spomenuta trojka koja je u Jeruzalemu zajedno postigla čak 49 koševa.To je formula za pobjedu u sutrašnjoj utakmici. Trener Sagadin na raspolaganju će imati sve igrače, a o konačnom sastavu odlučit će se na jutarnjem treningu na dan utakmice.

Sponzori