Momčadskom igrom do pobjede 21.10.2018.

Očekuje se debi Magarityja

Košarkaši Zadra u 4. kolu ABA lige u nedjelju od 17 sati u Krešinom domu dočekuju momčad Mornara iz Bara. Nakon tri uvodna poraza Zadrana pobjeda se nameće kao imperativ. 

- Trebamo odigrati puno bolje, odgovornije i agresivnije u odnosu na prethodne utakmice. Mornar je jedna iskusna ekipa, dobro popunjena na svim pozicijama. Sezonu su dobro otvorili i dobro guraju na oba fronta - kako u Europi tako i regionalnoj ligi. Prava su šuterska momčad i morat ćemo odigrati pravu momčadsku utakmicu da bi stigli do pobjede. Moji igrači su svjesni važnosti utakmice i vjerujem da će dati sve od sebe te da ćemo se na kraju veseliti - poručuje trener domaće momčadi Aleš Pipan.

igrači su svjesni važnosti utakmice, dodaje Luka Božić.

- U ABA ligi još nismo slavili ove sezone i nadam se da ćemo protiv Mornara prekinuti negativan niz. Mornar je kvalitetna momčad koja je dobro ušla u sezonu. Ipak, mi smo maksimalno motivirani i odigrat  ćemo najbolje što možemo kako bi upisali pobjedu u toj utakmici.

Prema najavi, u dresu Zadra na utakmici s Mornarom trebao bi debitirati novopridošli centar William Magarity. Dodajmo da će svi oni koji pred utakmicu kupe godišnju ulaznicu na blagajni Višnjika, imati slobodan ulaz i na susret  s Mornarom.

Sponzori