Naglić nezadovoljan igrom protiv Škrljeva 07.09.2017.

Danas ogled s Olimpijom

Košarkaši Zadra u drugoj pripremnoj utakmici uoči nove sezone sinoć gostovali su kod Škrljeva. Riječka momčad pokazala se neugodnim protivnikom, te je pred stotinjak navijača u dvorani Mavrinci, nakon produžetka slavila rezultatom 86-83.

Zadrane je predvodio Filip Kraljević s 15 ubačaja, dok su po 13 ubacili Ivanov i Knowles.

- Nisam zadovoljan igrom protiv Škrljeva, jednostavno nismo izgledali dobro na terenu. Bila je to utakmica koja je razotkrila sve boljke u našem sastavu. To je u neku ruku dobro, jer još stignemo reagirati i napraviti određene promjene. Škrljevo je jedna sasvim dobra momčad, a njihovi najiskusniji igrači Štemberger i Perković su odigrali na visokoj razini energetske igre i mlađim igračima pokazali pravi primjer kako se motivirano ulazi u svaku utakmicu. Ova turneja će nam poslužiti za uigravanje, ali i za promjene u momčadi ako bude potrebe za time - rekao je trener Aramis Naglić.

Momčad Zadra danas od 18 sati gostuje u Ljubljani kod Olimpije, dok su petak i subota rezervirani za nastup na turniru u talijanskom Jesolu.

- Olimpija je jedan kvalitetan suparnik, snažniji od Škrljeva. Vjerujem da ćemo danas izgledati puno bolje jer će naši igrači ući puno ozbiljnije. Protiv Škrljeva je bilo određene doze podcjenjivanje protivnika s naše strane, što nam nikako ne služi na čast. Ipak, još smo u pripremnom razdoblju i očekujem da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu - poručio je Naglić. 

KK Škrljevo – KK Zadar 86:83 (22:18, 22:18, 9:21, 20:16, 13:10) Škrljevo: Štemberger 14, Molnar, Williams 14, Nash 2, Furlan 8, Vranković, Boban 10, Hrnjaš, Perković 8, Konjević 16, Radunić 3, Stipčić 11. Zadar: Bašić 6, Vladović 6, Ivanov 13, Knowles 13, Jelenković 1, Taphorn 6, Brzoja 9, Vuković 3, Krajina 6, Špralja 6, Kraljević 15.

Sponzori