Zadržati pobjednički mentalitet 11.04.2017.

Zadar u srijedu gost Škrljeva

Košarkaši Zadra u srijedu će od 19:30 u ogledu A-1 lige HKS-a gostovati kod momčadi Škrljeva. Bit će to odlična provjera momčadi Aramisa Naglića za nadolazeći derbi s Cedevitom, koji se u utorak 18. travnja igra na Višnjiku.

- Škrljevo je ozbiljna ekipa. Da su bili u ovom sastavu pod početka sezone, siguran sam da bi se borili za plasman među osam najboljih, sa Zagrebom i Osijekom. Mi moramo zaigrati maksimalno ozbiljno i nastaviti seriju pobjeda, jer smatram da će nam pobjednički mentalitet trebati za doigravanje, kaže trener Zadra koji iznimno dobro poznaje momčad Škrljeva, jer ih je i uveo u prvu ligu. Koliko je potrebna maksimalna ozbiljnost govori i činjenica da su Riječani ove sezone na svom parketu pobijedili i favoriziranu Cedevitu...

- Ambijent je vrlo pozitivan u dvorani Mavrinci. Dvorana će sigurno biti puna i siguran sam da su iznimno motivirani da nas pobjede. Naš pristup mora biti maksimalan od prve minute, jer mi nismo momčad koja može pobijediti bilo kojeg protivnika ako ne uđemo s maksimalnim angažmanom. 

Škrljevo je momčad koja ima nekoliko zapaženih pojedinaca...

- Tu su dva super iskusna igrača Štemberger i Perković, odličan je i Williams koji igra odličnu sezonu te Konjević koji je njihov prvi strijelac i na njega ćemo morati posebno pripaziti, zaključuje Naglić. 

Osim ozlijeđenog Lovre Bašića, svi ostali igrači su spremni te bi trebali biti u sastavu.  

 

Sponzori