Bašić potpisao, Ivanov blizu ostanka 02.07.2018.

Bašić produljio na još jednu sezonu

Lovre Bašić i sljedeće sezone nosit će dres Zadra. 23-godišnji branič produljio je vjernost matičnom klubu na još godinu dana.

- Iznimno sam sretan što ostajem u dresu najdražeg kluba. Dogovorili smo suradnju na još jednu sezonu. Veselim se novim izazovima i suradnji s trenerom Pipanom. Vjerujem da ću ove sezone napraviti iskorak u svojoj karijeri i postati nositelj igre Zadra - rekao nam je Bašić.

Na ostanku Bašića inzistirao je novi trener Zadra Aleš Pipan.

- Tako je, njegov ostanak bio je i želja trenera Pipana. Nama je drago što smo se uspjeli dogovoriti s Lovrom koji je igrama u završnom dijelu sezone pokazao da se na njega može računati. Nadamo se da će u novoj sezoni pokazati svoj puni potencijal - dodao je sportski direktor KK Zadar Branimir Longin koji je najavio da je vrlo blizu ostanku u Zadru i Ive Ivanov.

- Dogovaramo završne detalje dvogodišnjeg ugovora. Kroz dan-dva očekujemo da se suradnja s Ivom i formalizira. 

Paralelno sa slaganjem momčadi dogovaraju se i pripremni ogledi prve momčadi. Zadar će od 13. do 15. rujna igrati u francuskom Angersu na turniru "Pro Stars". Zadrani su u skupini sa Strasbourgom i Nanterreom, a na turniru još sudjeluju Avellino, Le Mans i Cholet. Bit će ovo jedna od završnih provjera prije Superkupa ABA lige koji je na rasporedu od 20. do 23. rujna 2018. godine. 

 

Sponzori