Maksimalno motivirani po finale 20.05.2018.

Cibona u 18 sati na Višnjiku

Pred košarkašima Zadra najvažnija je utakmica sezone! U trećem susretu polufinalne serije doigravanja HT Premijer lige u Krešinom domu od 18 sati dočekuju najvećeg rivala, momčad Cibone. Pobjednik će izboriti finale u kojem ga čeka Cedevita koja je to jučer potvrdila pobjedom protiv Splita. 

- Bit će velika borba, pogotovo na centarskim pozicijama. Svakako da nam je prioritet zaustaviti njihovog najboljeg igrača Žorića. U drugoj smo utakmici ove serije pokazali da to možemo, jer smo ga puno bolje branili. Želimo izboriti finale, smatram da smo to svojim igrama ove sezone i zaslužili - kaže centar Zadra Kristijan Krajina. 

Filip Kraljević u zagrebačkom ogledu odigrao je jednu od najboljih partija ove sezone i pokazao da se na njega može računati i u odlučujućoj, trećoj utakmici. 

- Čeka nas još jedna teška i uzbudljiva utakmica s Cibonom u kojoj je ulog finale prvenstva i sigurno će naboj biti velik s obje strane. Što se nas tiče, situacija s ozljedama nije idealna, ali nećemo u tome tražiti alibi. Tko god istrči na parket u nedjelju bit će maksimalno motiviran i spreman. Svi su svjesni uloga i očekujem punu dvoranu da na krilima navijača pokušamo izboriti finale - poručuje Kraljević.

Ulaznice na blagajni ŠC Višnjik u prodaji su od 10 sati ujutro do početka treće četvrtine. Kako bi se izbjegle gužve, pozivaju se gledatelji da na utakmicu dođu barem sat vremena prije samog početka susreta. 

Sponzori