Možemo se nositi s Cibonom 26.11.2016.

Sterle na klupi i u najvećem hrvatskom derbiju

Košarkaši Zadra u 11. kolu ABA lige u nedjelju gostuju kod Cibone. Utakmica se igra u KC Dražen Petrović s početkom u 21 sat.

Zadrane će, prema svemu sudeći, i protiv Cibone voditi Franko Sterle...

Franko Sterle, v.d. trenera Zadra:
 
"Pred nama je veliki derbi s Cibonom. Obje momčadi su u određenoj krizi igre i rezultata, ali smatram da se mi prvenstveno moramo posvetiti svojim problemima. Moramo podići razinu igre u oba smjera, trebamo smanjiti broj pogrešaka u obrani i loših dodavanja u napadu, jer to protiv momčadi iz ABA lige gotovo sigurno donosi poraz. Dobro ćemo ih proučiti i vjerujem da se možemo nositi s Cibonom, ako budemo pravi. "
 
Kristijan Krajina, igrač Zadra:
 
"Jedva čekam utakmicu s Cibonom, to će biti moj prvi nastup u najvećem hrvatskom derbiju. Pripremit ćemo se dobro za gostovanje u Zagrebu, dobra je stvar da smo uspjeli odmoriti nositelje igre u ogledu s Vrijednosnicama Osijek. Cibona je vrlo kvalitetna momčad, ali vjerujem da možemo do pobjede u Zagrebu."

- Pred nama je veliki derbi s Cibonom. Obje momčadi su u određenoj krizi igre i rezultata, ali smatram da se mi prvenstveno moramo posvetiti svojim problemima. Moramo podići razinu igre u oba smjera, trebamo smanjiti broj pogrešaka u obrani i loših dodavanja u napadu, jer to protiv momčadi iz ABA lige gotovo sigurno donosi poraz. Dobro ćemo ih proučiti i vjerujem da se možemo nositi s Cibonom, ako budemo pravi. Idemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti - poručio je Sterle.

Pobjeda protiv Vrijednosnica Osijek vratila je mir u svlačionicu, pa igrači s velikim motivom ulaze u najveći hrvatski derbi.  

- Jedva čekam utakmicu s Cibonom, to će biti moj prvi nastup u najvećem hrvatskom derbiju. Pripremit ćemo se dobro za gostovanje u Zagrebu, važna je stvar da smo uspjeli odmoriti nositelje igre u ogledu s Vrijednosnicama Osijek. Cibona je vrlo kvalitetna momčad, ali vjerujem da možemo do pobjede u Zagrebu - istaknuo je centar Zadra Kristijan Krajina. 

 

Sponzori