Naglić: Moramo pokazati da igramo ozbiljnu košarku 22.04.2017.

Alkar u nedjelju od 18 sati na Višnjiku

Košarkaši Zadra u posljednjem, 26. kolu A-1 lige hrvatskog prvenstva u nedjelju od 18 sati u Krešinom domu ugostit će momčad sinjskog Alkara.

- Želim da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu. Nama je ogled s Alkarom, kao uostalom i sve utakmice u ovom nizu, priprema za doigravanje. Pretpostavljam da tenzije i ona unutarnja motivacija kod igrača neće biti na razini Cedevite, ali i uz to mi smo apsolutni favoriti i moramo kući pokazati da igramo ozbiljnu košarku - rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Posljednje kolo bit će iznimno zanimljivo zbog borbe za pozicije uoči doigravanja, pogotovo u dvobojima Cedevite i Šibenika te Cibone i Splita dijeliti startne pozicije. Naglić ističe kako se kalkulacijama nije bavio ni prije, pa neće ni sad...

- Veselimo se doigravanju, a s kim ćemo igrati u četvrtfinalu vidjet ćemo nakon završetka dvoboja 26. kola. Ako nam za protivnika dođe Šibenik očekuje nas jedna tvrda ekipa i vruć teren. U slučaju da to bude Cedevita ili Cibona onda je to već košarka na razini ABA lige. Koji god protivnik nam dođe u doigravanju, mi moramo biti na razini - dodaje strateg Zadra.

U svlačionici vlada dobro ozračje i svi jedva čekaju početak doigravanja...

- Naravno, prije toga moramo odigrati kvalitetnu utakmicu s Alkarom. Znamo da Sinjani mogu biti opasni, a to su pokazali u prvom dijelu prvenstva kada su nas pobijedili u svojoj dvorani. Mi smo u dobroj seriji od deset uzastopnih pobjeda, favoriti smo i moramo nastaviti pobjeđivati - poručio je centar Zadra Kristijan Krajina.

Sponzori