Krajina: Čast je igrati za veliki klub kao što je Zadar 07.06.2016.

Zadar poznaje od djetinjstva

Kristijan Krajina, 208 cm visoki centar, zadovoljan je što će u naredne tri sezone nositi dres KK Zadra. Nekadašnji igrač Šibenika i američke sveučilišne NCAA ekipe Mount St. Mary’s Mountaineers ne krije uzbuđenje prelaskom u Zadar, te se nada ispuniti očekivanja zadarskih navijača.

- Jako sam uzbuđen i velika mi je čast što ću igrati za Zadar. Još kao dijete sam svako ljeto boravio u Zadru gdje imam rodbinu tako da sam dobro upoznao grad. Velika je čast igrati za tako veliki klub i nadam se da ću opravdati očekivanja.

25-godišnji Osječanin, prošle je sezone pružao odlične partije u dresu Šibenika, sve do kobne ozljede prednjih križnih ligamenata koja ga je udaljila s parketa na duže vrijeme.

- Jedva čekam početak priprema, uvijek ću davati sve od sebe. Glavna odlika mi je borbenost koju sam stekao u Americi. Igram na obje strane, obranu i napad, za mene nema izgubljene lopte i nadam se da će navijači biti zadovoljni.

Koliko ste upoznali momčad Zadra?

Pratio sam pred kraj natjecanja dosta Zadar, pogotovo u završnici hrvatskog prvenstva. Iz rostera znam Ivana Ramljaka koji je bio sa mnom u juniorskoj reprezentaciji. Ostale igrače ne znam osobno, ali upoznat sam sa sastavom Zadra i nadam se da ćemo dobro surađivati, kazao je Kristijan Krajina.

Sponzori