Privremeno obustavljena prodaja ulaznica za Teleskop 19.05.2018.

Gosti na nedjeljnoj utakmici zlatni pretkadeti i KKOI Zadar


Obavještavamo medije i navijače kako je Košarkaški klub Zadar privremeno obustavio prodaju ulaznica za Teleskop tribinu za treću utakmicu polufinalne serije PH Zadar - Cibona, nakon što je policija nakon zajedničkog sastanka procijenila da se boravkom Tornada na toj tribini ugrožava sigurnost i to prvenstveno zbog činjenice da su na tom dijelu dvorane smještene montažne tribine.

Svi oni koji su svoju ulaznicu već kupili moći će ući na tribinu, a na dio Teleskop tribine kao goste kluba pozvali smo pripadnike udruga proizašlih iz Domovinskog rata na čelu s Udrugom veterana vojne policije s kojom smo prije nekoliko mjeseci potpisali povelju o suradnji, kao i sve mlade kategorije našeg kluba. Tijekom nedjelje bit će puštena u prodaju sva preostala mjesta na Teleskop tribini.

Uoči utakmice pozdravit ćemo i naše pretkadete koji su u petak osvojili naslov prvaka Hrvatske kao i KKOI Zadar čiji su igrači ove sezone osvojili prvenstvo i kup Hrvatske. Pozivamo naše navijače da u nedjelju napune Krešin dom te da u jednoj korektnoj atmosferi pomognemo našim igračima da izbore finale domaćeg prvenstva.

Mi smo Zadrani, Zadar je naš!

 

Sponzori