Sigurno do pobjede protiv Zaboka 03.05.2018.

Uspješan početak doigravanja

Košarkaši Zadra pobjedom su krenuli u doigravanje HT Premijer lige. Zadrani su u prvom ogledu četvrtfinalne serije u Krešinom domu svladali Zabok 98-76.

Pitanje pobjednika prelomili su u trećoj četvrtini kada su serijom 11-0 otišli na, pokazalo se, nedostižnu prednost 56-38 koju su do kraja sigurno čuvali.

Ive Ivanov je s 21 košem i 6 skokova bio najbolji strijelac u redovima domaće momčadi, Kristijan Krajina ubacio je 20, Steven Gray dodao je 18, a Mislav Brzoja 14 koševa.

Druga utakmica četvrtfinalne serije u kojoj Zadar može potvrditi plasman u polufinale igra se u subotu kod Zaboka u 17 sati, uz prijenos na HTV-u.

- Bilo je važno probiti led i prvu utakmicu doigravanja odigrati na pravi način. Nije nam bilo lako unatoč uvjerljivoj pobjedi, jer morali smo stisnuti 'gas do kraja' da na kraju pobijedimo. Zabok je momčad koja zna igrati košarku, ali imali smo kvalitetan skok u napadu, što smo posebno naglašavali u pripremi utakmice, te smo podigli čvrstinu obrane i tako prelomili dvoboj, istaknuo je trenr Zadra Aramis Naglić. 

Galerija: Zadar - Zabok 98:76

Sponzori