Zadar kod Zaboka traži šesto slavlje u nizu 16.05.2015.

Nazor zadovoljan formom

 

- Želimo nastaviti pobjedničku seriju i na gostovanju u Zaboku, ustvrdio je trener Zadra Ante Nazor na današnjoj konferenciji za novinare.  Utakmica u Zaboku igra se danas u 19:30 sati.
- Vodilja nam mora biti volja želja i agresivnost i da prelomimo susret u našu korist. Forma se diže, to je naš cilj. Odnosi se postavljaju. Ovoga puta smo zaista smo odgovorili svim izazovima tijekom sezone i ova je utakmica jedna od prilika da je uspješno privedemo kraju. Stvara se pozitiva atmosfera i mislim da smo je zaslužili.
Progovorio je i o Lovri Bašiću.
- Trebao mu je period prilagodbe i on je bio pravi možda kad je bilo i najpotrebnije. Kroz treninge i sastanke je digao formu. Hvala Bogu da ima personaliti da može voditi momčad. Grešaka ima, ali bitno je da iz dana u dan ide samo naprijed, zaključio je Nazor.

- Želimo nastaviti pobjedničku seriju i na gostovanju u Zaboku, ustvrdio je trener Zadra Ante Nazor na konferenciji za novinare.  Utakmica u Zaboku igra se danas u 19:30 sati.

Njegova je momčad stigla do pet uzastopnih pobjeda i sada svakako želi stići i do šeste...

- Nadamo se i šestoj pobjedi u nizu, a vodilja nam mora biti želja, volja i agresivnost. Želim dati priliku svim igračima da maksimalno agresivno uđu u susret i da pokažu ono što znaju te da utakmicu prelome u našu korist. Forma se diže, to je naš cilj. Odnosi se postavljaju. Ovoga puta smo zaista smo odgovorili svim izazovima tijekom sezone i ova je utakmica jedna od prilika da je uspješno privedemo kraju. Stvara se pozitiva atmosfera i mislim da smo je zaslužili.

Nazor je izazio zadovoljstvo posljednjim nastupima Lovre Bašića...

- Lovri je trebao period prilagodbe nakon ozljede i on je bio pravi možda kad je bilo i najpotrebnije. Kroz treninge i sastanke je digao formu. Hvala Bogu da ima personaliti da može voditi momčad. Grešaka ima, ali bitno je da iz dana u dan ide samo naprijed.

Šest pobjede u nizu pokazatelj je podizanja forme...

- Forma se podiže, što i jest naš cilj. Nije lako svaki put iznova postavljati hijerarhiju u momčadi i odnose između igrača, no mislim da smo dobro odgovorili na sve izazove tijekom sezone - dovršio je Nazor.

 

Susret između Zaboka i Zadra na rasporedu je večeras u 19:30.

Sponzori