Utakmica koju moramo dobiti 02.11.2017.

U petak u Krešin dom stiže Igokea

Košarkaši Zadra u uvodnom dvoboju 7. kola ABA lige u Krešinom domu ugostit će Igokeu. Utakmica se igra u petak s početkom u 20 sati. 

- Utakmica je to koju moramo dobiti, ali koja sasvim sigurno neće biti lagana. Nama jer važna kako bismo uhvatili priključak, jer ima nekoliko momčadi koje imaju po dvije pobjede. Igokea je iskusna momčad koja igra dobru košarku. Vjerujem da ćemo biti najbolji kada bude trebalo, ali definitivno nam nije lako. Jako želimo tu pobjedu, a bit će nam važna podrška navijača i zato ih pozivam da nam pomognu i u petak - poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

Nakon šest odigranih kola, Igokea je na sredini ljestvice s tri pobjede i tri poraza, a nedavno ih je napustio Dorell Wright koji je otišao u njemački Brose Bamberg. 

- Definitivno se radi o protivniku po mjeri, posebno zato što ih je napustio njihov najbolji igrač. Koliko god da smo u teškoj situaciji, treba napomenuti kako do sada nismo imali niti jedan neočekivani poraz, već je sadašnja situacija na ljestvici uglavnom plod dosta teškog rasporeda. Očekujem tešku utakmicu, možda čak i nabijenu nervozom, ali mislim da se s njima ipak može igrati. Definitivno idemo na pobjedu koja bi nam donijela mir, samopouzdanje i bijeg s dna ljestvice - dodaje sve bolji krilni igrač Zadra Domagoj Vuković.

 

Sponzori