Čvrstom igrom pokušati iznenaditi domaćina 04.02.2017.

Zadar u nedjelju gost Igokee

Košarkaši Zadra u 21. kolu ABA lige u nedjelju gostuju u Laktašima kod momčadi Igokee, u pomalo neuobičajenom terminu (12:00 h). Domaćini su favoriti, ali Zadar se ne misli predati bez borbe, najavio je trener Aramis Naglić...

- Logično je da su domaćini favoriti s obzirom na poziciju na ljestvici, ali i na igru koju prezentiraju ove sezone. Mi se moramo fokusirati na svoju igru, prvenstveno popraviti obranu i pokušati iznenaditi Igokeu. Dobra je stvar što ćemo u rotaciji imati četvoricu igrača koji nisu imali pravo nastupa protiv Cibone (Kovačević, Ramljak, Georgiev i Franke), a nadam se da će se i Brzoja oporaviti. Imat ćemo širu rotaciju i tu vidim priliku za iskorak. Domaća momčad ima dosta kvalitetnih pojedinaca, ali je njihov ključni igrač Amerikanac Robinson i morat ćemo posebno pripaziti na njega, poručio je Naglić.

U dvoboju A-1 lige protiv Cibone dobru rolu imao je mladi Toni Jelenković koji vjeruje da Zadar može iznenaditi u Laktašima...

- Respektiramo domaću momčad koja ove sezone igra jako dobru košarku. Ipak, mi smo sada u poziciji da nemamo previše kalkulacija, već moramo pobjeđivati kako bi izbjegli posljednje mjesto na kraju ABA lige. Dobro smo se pripremili za Igokeu i moramo prvenstveno dobro obrambeno reagirati da dođemo u priliku uzeti dva boda, istaknuo je Jelenković. 

Zadru ne ide u prilog dosadašnji učinak u Laktašima, jer je poražen u svih pet gostujućih ogleda. U regionalnoj ligi ukupan je omjer 7-4 za Igokeu.

Sponzori