Naglić poveo Zadar u novu sezonu 16.08.2017.

Ivanov i Kraljević treniraju sa Zadrom

Košarkaši Zadra započeli su s pripremama za novu sezonu. Na prvom službenom treningu, stručnom stožeru Aramisa Naglića odazvalo se petnaestak igrača. Od novih imena, uz centra Šimu Špralju i krilnog igrača Dina Cinca koji već nekoliko dana treniraju na Višnjiku, pojavili su se i povratnici Ive Ivanov i Filip Kraljević koji bi u narednih nekoliko dana trebali potpisati ugovor sa Zadrom. Na svojevrsnom probnom roku je 208 centimetara visoki krilni centar Domagoj Vuković koji je prošle sezone nastupao za Vrijednosnice Osijek. 23-godišnji Vuković prije toga je nosio dres Kvarnera, Splita, Zagreba i Zaboka. 

- Želja mi je da budemo ozbiljni, koncentrirani i posvećeni ovome što radimo jer jedino tako možemo napraviti korak naprijed. Očekujem da će nam se uskoro priključiti još nekoliko igrača, prvenstveno na pozicijama 2 i 3, jer smo dobro popunjeni na centarskim pozicijama i na 'jedinici'. Vjerujem da ćemo uz puno volje, optimizma i karaktera, na početku sezone svi zajedno biti zadovoljni - poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

Podsjetimo, od prošlosezonske momčadi više nema Ivana Marinkovića, Borisa Baraća, Ivana Ramljaka, Maja Kovačevića, Lovre Mazalina, Aleksandra Yaneva Georgieva, Marija Špalete i Ivana Vraneša koji su tijekom ljeta pronašli nove klubove.

Sponzori