Krešin kup: Zadar na Split u četvrtfinalu 18.01.2017.

Final 8 igra se u Šibeniku

 

Šibenik će od 15. do 18. veljače biti domaćin završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića za košarkaše koji će po prvi puta imati osam momčadi, a ždrijebom je danas odlučeno da će se u četvrtfinalu sresti Zadar – Split, Cedevita - Kvarner 2010, Jolly JBS - Zagreb i Šibenik - Cibona.
Prvog dana, 15. veljače, bit će odigrane dvije četvrtfinalne utakmice u kojima će se sastati Cedevita - Kvarner 2010 i KK Jolly JBS - Zagreb, a 16. veljače preostale dvije u kojima će se za polufinale boriti GKK Šibenik - Cibona te Split - Zadar.
Polufinalni dvoboji su na programu 17. veljače , a sastat će se pobjednici dvoboja Cedevita - Kvarner 2010 i Split - Zadar te u drugom dvoboju pobjednici iz srazova Jolly JBS - Zagreb i Šibenik - Cibona. Finale je na rasporedu 18. veljače. Sve utakmice će biti igrane u dvorani Baldekin.
Posljednja tri izdanja Kupa Krešimira Ćosića osvojila je Cedevita, a najuspješnija je Cibona sa sedam naslova, ispred Zadra koji ih ima šest.
Četvrtfinale Kupa Krešimira Ćosića:
Kvarner 2010 - Cedevita (15.2.)
Split - Zadar (16.2.)
Jolly JBS - Zagreb (15.2.)
Šibenik - Cibona (16.2.)
Polufinale (17.2.):
Kvarner 2010 ili Cedevita - Split ili Zadar
Jolly JBS ili Zagreb - Šibenik ili Cibona

Košarkaši Zadra u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića igrat će protiv Splita, a u slučaju pobjede u polufinalu će odmjeriti snage s boljim iz dvoboja Cedevita - Kvarner, odlučeno je ždrijebom.

Podsjetimo, Šibenik će od 15. do 18. veljače biti domaćin završnog turnira Kupa za košarkaše koji će po prvi puta imati osam momčadi.

Prvog dana, 15. veljače, bit će odigrane dvije četvrtfinalne utakmice u kojima će se sastati Cedevita - Kvarner 2010 i KK Jolly JBS - Zagreb, a 16. veljače preostale dvije u kojima će se za polufinale boriti GKK Šibenik i Cibona te Split i Zadar.

Polufinalni dvoboji igraju se 17. veljače, a sastat će se pobjednici dvoboja Cedevita - Kvarner 2010 i Split - Zadar te pobjednici iz ogleda Jolly JBS - Zagreb i Šibenik - Cibona. Finale je na rasporedu 18. veljače. Sve utakmice će biti igrane u dvorani Baldekin.

Posljednja tri izdanja Kupa Krešimira Ćosića osvojila je Cedevita, a najuspješnija je Cibona sa sedam naslova, ispred Zadra koji ih ima šest.

 

Sponzori