Veliko srce zadarskog sporta napunilo do vrha socijalnu samoposlugu 21.12.2015.

U akciji sudjelovao i KK Zadar

Košarkaški klub Zadar sudjelovao je u današnjoj humanitarnoj akciji Veliko srce zadarskog sporta koju je inicirala zadarska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara...

"Stisnite se malo da stanete svi u kadar", govorili su fotografi zadarskim sportašima, novinarima i sportskim djelatnicima, koji su se u velikom broju odazvali akciji prikupljanja potrepština za zadarsku Socijalnu samoposlugu sv. Frane, koju je inicirala zadarska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara. Doista, bilo je prekrasno vidjeti toliki broj ljudi na jednom mjestu sa samo jednim ciljem - uljepšati božićne blagdane ljudima u teškoj životnoj situaciji. Veliko srce zadarskih sportaša izvojevalo je još jednu veliku pobjedu, onu na planu humanosti.
- Prvi put se dogodilo da više nismo imali gdje stavljati artikle. Velika hvala svim zadarskim sportašima i zadarskoj sekciji HZSN-a kao inicijatoru ove akcije, kazao je Igor Blaslov, voditelj socijalne samoposluge Zadar.
Stigli su gotovo svi koji su mogli: Košarkaši i košarkašice Zadra, KK Zara, nogometaši Zadra i nogometašice Donata, odbojkaši i odbojkašice, jedriličari Uskoka, plivači i plivačice Jadere i Zadra, boksači Diabolika i Zlatne rukavice, vaterpolisti Zadra, članovi zadarskog Jiujitsu kluba, stolnotenisači Donata, vaterpolisti Zadra, Pikado savez Zadarske županije, olimpijac Pavle Kostov, rukometni reprezentativac Ivan Ninčević, nogometaši Stipe Perica i Ivan Šimurina, treneri Ferdo Milin, Božidar Miletić i Tomislav Rogić, boksači Bepo i Toni Filipi, Damir Zrilić, Marcela Marić, Lucija Mijolović, Ivica Dujić, Sandra Babac, tvrtke Sport Event, ZD Expres, Santa i Studio B, Sportska zajednica Grada Zadra i brojni drugi sportaši i sportski djelatnici...
Nakon što je u malenu prostoriju Socijalne samoposluge ukrcana prva "tura", stiglo je posebno iznenađenje - proslavljeni zadarski vratar i nogometni reprezentativac Danijel Subašić, koji je s prijateljima Danijelom i Marinom Mikulićem, te suigračem iz Monaca Axelom Maravalom došao s punim kombijem namirnica.
- Zaista sam prezadovoljan odazivom i od srca hvala svim našim sportašima. Žao mi je jedino što svi naši internacionalci nisu imali priliku biti tu, zbog obveza koje imaju u svojim klubovima, ali mnogi su javili da će pomoći prvom prilikom i uključiti se u svaku sljedeću akciju. Još jednom hvala svima što su pokazali koliko je veliko zadarsko srce kada treba pomoći. Drago mi je da smo ovim ljudima mogli na takav način uljepšati blagdane, a odmah mogu najaviti i da će biti još ovakvih akcija - poručio je Željko Kapelari, predsjednik HZSN-a Zadar.

Sponzori