Zadar izgubio od Crvene Zvezde 27.09.2015.

Presudilo loše prvo poluvrijeme Zadra

 

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su peto mjesto na Zadar Dogus Basketball Tournamentu. U utakmici za plasman bili su bolji od KK Zadar 57-68.
Nakon lošeg otvaranja utakmice i zaostatka od 18 koševa na poluvremenu Zadar je odigrao sjajnu treću četvrtinu koju je dobio 20-4. Držao se Zadar do same završnice, no na kraju je Crvena zvezda ipak zasluženo slavila.
Kod domaćina istaknuo se Drago Pašalić s 16 koševa. Luka Mitrović postigao je koš više kod Crvene zvezde.
Trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić poslije utakmice je rekao:
"Zahvaljujem organizatorima ovog turnira na pozivu, ovdje smo proveli nekoliko ugodnih dana, a organizacija je bila bezprijekorna. Što se utakmice tiče zadovoljan sam pobjedom, a igra je bila na razini očekivane obzirom da smo još u priremnom razdoblju. Ovdje u Zadar dolazimo već 5.-og listopada u dvoboju ABA lige i očekujem vrlo tešku utakmicu."
Trener Zadra Ante Nazor ispričao se navijačima zbog lošeg prvog poluvremena:
"To je bilo ispod svake kritike. Tako više nikad ne smijemo igrati, pogotovo na domaćem parketu. U drugom poluvremenu je to izgledalo puno bolje, nažalost nedovoljno za pobjedu. Zadovoljan sam reakcijom centarske linije, kad smo dobili njihov doprinos onda je sve to izgledalo i ozbiljnije. Imamo još nekoliko dana do početka prvenstva, nadam se da će do dvoboja s Cibonom, Zadar biti u pravom izdanju. Molim navijače da nas podrže."ljnom onečišćenju uzrokovanom nepromišljenom uporabom automobila te poticanje povrataka pješaka, biciklista i drugih prijevoznih sredstava.
U tome su uvelike pomogli policajci iz Policijske postaje Biograd na Moru sa osiguranjem prometa kroz Tkon.
Djeca dječjeg vrtića Ćok - Tkon sa odgojiteljicama (Ana Kuštera,Marta Mušćet Bobić) i PŠ Tkon s učiteljicama (Ružica Botić, Anita Šarić), roditeljima, mještanima, turistima su se prošetali do plaže Bartovica i natrag do centra mjesta Tkon.
Na takav način obilježili su jedan dan bez upotrebe automobila i potaknuli ostale sudionike prometa.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su peto mjesto na Zadar Dogus Basketball Tournamentu. U prvoj utakmici današnjeg programa ZDBT-a bili su bolji od KK Zadar 57-68.

Nakon lošeg otvaranja utakmice i zaostatka od 18 koševa na poluvremenu Zadar je odigrao sjajnu treću četvrtinu koju je dobio 20-4. Držao se Zadar do same završnice, no na kraju je Crvena zvezda ipak zasluženo slavila.

Kod domaćina istaknuo se Drago Pašalić s 16 koševa. Luka Mitrović postigao je koš više kod Crvene zvezde.

 

"Zahvaljujem organizatorima ovog turnira na pozivu, ovdje smo proveli nekoliko ugodnih dana, a organizacija je bila bezprijekorna. Što se utakmice tiče zadovoljan sam pobjedom, a igra je bila na razini očekivane obzirom da smo još u priremnom razdoblju. Ovdje u Zadar dolazimo već 5. listopada u dvoboju ABA lige i očekujem vrlo tešku utakmicu", rekao je poslije utakmice trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić.

 

Trener Zadra Ante Nazor ispričao se navijačima zbog lošeg prvog poluvremena...

"To je bilo ispod svake kritike. Tako više nikad ne smijemo igrati, pogotovo na domaćem parketu. U drugom poluvremenu je to izgledalo puno bolje, nažalost nedovoljno za pobjedu. Zadovoljan sam reakcijom centarske linije, kad smo dobili njihov doprinos onda je sve to izgledalo i ozbiljnije. Imamo još nekoliko dana do početka prvenstva, nadam se da će do dvoboja s Cibonom u četvrtak, Zadar biti u pravom izdanju. Molim navijače da nas podrže."

 

U četvrtak (17:00 sati) Zadar će u 1. kolu ABA lige na Višnjiku ugostiti Cibonu.

Sponzori