Od srijede u prodaji godišnje ulaznice 31.08.2015.

Cijene iste kao i lani

 

U srijedu 02. rujna kreću prodaje godišnih ulaznica KK Zadar za sezonu 2015/16., a cijene paketa ostaju iste kao i lani. 
- Godišnje ulaznice će se prodavati svaki radni dan od 10 do 18 sati na prodajnim mjestima ispred ŠC Višnjik. Prvih sedam dana, dakle do srijede 09. rujna, ostavljamo prostora starim pretplatnicima da mogu ponovno rezervirati svoja mjesta. Nakon toga i ta mjesta ići će u slobodnu prodaju - najavio je direktor kluba Boris Skroće.
Cijene godišnjih ulaznica će biti iste kao i prošle sezone.
- Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, za prsten, teleskop i press 500, a za VIP zonu 1500 kuna. Cijena dnevne ulaznice za gornje tribine je 30 kuna, a za donje 40. Kao i lani, bit će omogućena kupnja na više rata - kazao je Skroće.
Logističku potporu u ovom poslu Košarkaškom klubu Zadar dat će ŠC Višnjik.
- Ove godine ćemo u dvoranu pokušati uvesti red. Naime, imamo numerirana mjesta i želimo da svatko sjedi na onom mjestu za koje kupi ulaznicu. Prošle godine je bilo malih propusta po tom pitanju, ali ove godine ćemo pokušati to svesti na najmanju moguću mjeru. Mislim da KK Zadar unutar ŠC Višnjik ima idealne uvjete, kako za trening, tako i za natjecanja. U novoj sezoni želim Zadru što više uspjeha i što bolje rezultate pa da se svi zajedno veselimo njihovim uspjesima - naglasio je direktor Višnjika Denis Karlović.

U srijedu 02. rujna kreće prodaja godišnih ulaznica KK Zadar za sezonu 2015./16., a cijene paketa ostaju iste kao i lani. 

- Godišnje ulaznice će se prodavati svaki radni dan od 10 do 18 sati na blagajnama ŠC Višnjik. Prvih sedam dana, dakle zaključno sa srijedom 09. rujna, ostavljamo prostora starim pretplatnicima da mogu ponovno rezervirati svoja mjesta. Nakon toga i ta će mjesta ići u slobodnu prodaju, najavio je direktor kluba Boris Skroće.

Cijene godišnjih ulaznica će biti iste kao i prošle sezone.

- Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, za prsten, teleskop i press 500, a za VIP zonu 1500 kuna. Cijena dnevne ulaznice za gornje tribine je 30 kuna, a za donje 40. Kao i lani, bit će omogućena kupnja na više rata, dodao je Skroće.

Logističku potporu u ovom poslu Košarkaškom klubu Zadar dat će ŠC Višnjik.

- Ove godine ćemo u dvoranu pokušati uvesti red. Naime, imamo numerirana mjesta i želimo da svatko sjedi na onom mjestu za koje kupi ulaznicu. Prošle godine je bilo malih propusta po tom pitanju, ali ove godine ćemo pokušati to svesti na najmanju moguću mjeru. Mislim da KK Zadar unutar ŠC Višnjik ima idealne uvjete, kako za trening, tako i za natjecanja. U novoj sezoni želim Zadru što više uspjeha i što bolje rezultate pa da se svi zajedno veselimo njihovim uspjesima, naglasio je direktor Višnjika Denis Karlović.

 

Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, za prsten, teleskop i press 500, a za VIP zonu 1500 kuna.

Sponzori