Od ponedjeljka u prodaji godišnje ulaznice za KK Zadar 23.09.2016.

Više utakmica, cijene iste

U ponedjeljak 26. rujna kreće prodaja godišnjih pretplatničkih ulaznica KK Zadar za sezonu 2016/17., a cijene paketa ostat će iste kao i lani. To je iznimno popularan potez uprave kluba, obzirom da će navijači u novoj sezoni imati na raspolaganju veći broj utakmica, jer će Zadar uz ABA ligu, cijele sezone igrati i hrvatsko košarkaško prvenstvo.

- Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati na blagajnama ŠC Višnjik. Prva četiri dana, zaključno s četvrtkom 29. rujna, stari pretplatnici moći će kupiti svoja uobičajena mjesta. Nakon toga i ta će mjesta ići u slobodnu prodaju. Godišnje ulaznice moći će se kupiti sve do petka 07. listopada, najavio je direktor KK Zadar Boris Skroće.

Cijene godišnjih ulaznica će biti iste kao i lani, iako će Zadar u novoj sezoni igrati više utakmica...

- Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za prsten, teleskop i press tribinu cijena pretplate je 500 kuna. Cijena dnevne ulaznice ostat će također ista kao i prošle sezone - za gornje tribine 30 kuna, a za donje 40 kuna. Kao i lani, bit će omogućena kupnja na više rata, dodao je Skroće.

KK Zadar će u sezoni 2016/17. nositi dresove novog tehničkog sponzora, tvrtke Champion, a u suradnji s novim sponzorom klub planira otvoriti navijački fan shop u Zadru.

Sponzori