Ante Nazor: Pokušat ćemo iskoristiti Olimpijine probleme 13.01.2013.

Najava utakmice 17. kola

Večeras je pred košarkašima Zadra utakmica 17. kola ABA lige u sklopu kojeg gostuju u Ljubljani kod Union Olimpije. Zadar i Olimpija već su se ove sezone susreli u 4. kolu lige, kada su gosti iz Ljubljane slavili 66-78.

Pred večerašnji ogled Ante Nazor se osvrnuo i na spomenuti poraz:

- U prvoj su nas utakmici na Višnjiku iznenadili, ali tada su bili u vrhunskoj euroligaškoj formi. Ipak, sada imaju određenih problema, a imali su i promjena u rosteru, pa ćemo to pokušat iskoristiti, iako se na njihove probleme ne želimo osvrtati.

U kakvom je stanju, kondicijskom i zdravstvenom, momčad Zadra?

- Intenzivno treniramo kako bismo se što ranije vratili u onu formu koja nas je krasila posljednje četiri utakmice pred božićnu pauzu. Ipak, postoje problemi s ozljedama, pa će Vrbanc zbog zadobivenog udarca u ruku propustiti susret u Stožicama, a na njegovo će mjesto uskočiti Batur.

Susret je najavio i trener Olimpije Sašo Filipovski:

- Zadar je odlična ekipa koja je dolaskom Morovića postala još bolja. U reketu imaju jakog Kaštropila koji u zadnje vrijeme igra jako dobro, tu je i svestrani Travis, zatim odlični tricaš Krasić, atletski odlični Ramljak, sve u svemu jak i nepredvidljiv protivnik.

Utakmica je na rasporedu u večeras u 19:00 sati.

Sponzori