Nazor nezadovoljan nakon poraza u Podgorici 20.11.2012.

Najteži ovosezonski poraz

Nakon što su u Podgorici košarkaši Zadra doživjeli poraz od 16 razlike protiv Budućnosti (76-60), prva je reakcija zadarskog stručnog stožera bila kako je kod njihovih igrača nedostajalo prave želje i agresivnosti...

- Izuzetno sam nezadovoljan, pogotovo igrom u prvoj četvrtini jer ako bolje proanaliziramo sam susret jasno je kako smo upravo tada susret i izgubili. Napadački čak i nismo bili toliko loši, međutim obranu smo počeli igrati tek u nastavku utakmice. Održao sam sastanak s igračima na kojem sam im pokazao snimku i jasno dao do znanja da se s takvim pristupom u obrani nikoga ne može pobijediti - kazao je trener momčadi Zadra.

- Budućnost nam je održala pravu košarkašku lekciju, a po onome što smo prikazali, razlika je mogla biti i veća u korist domaćina. Prije utakmice sam kazao kako bih želio ustrojiti igru Zadra po uzoru na Budućnost, a sada se i pokazalo zašto sam tako razmišljao. Imaju visoku razinu trke i agresivnosti u obrani, a taktički su vrlo dobro potkovani - zaključio je Nazor.

Sponzori