Zadar u Kupu s pomlađenim sastavom 09.02.2011.

Ništa od dogovora s Boisom

Košarkaše Zadra u utorak s početkom u 17.30 očekuje polufinalna utakmica Kupa Krešimira Ćosića, a suparnik će im biti Cedevita. Problemi vezani uz ovo natjecanje već su dobro poznati, zbog nerješenih dugovanja iz proteklih sezona prema Vladimeru Boisi s kojim Uprava kluba nije uspjela pronaći zajednički jezik, zadarski sastav izgledat će prilično šaroliko. Uz tek šestoricu igrača iz prve postave, ostatak momčadi činit će još petorica juniora i jedan kadet.

Cedeviti ćemo se najvjerovatnije suprotstaviti u pomlađenom sastavu, kojeg će činiti petorica juniora i jedan kadet, te pet ili šaet prvotimaca, tako da ćemo imati 11 ili 12 igrača na raspolaganju. Nažalost, bavimo se pitanjem tko će igrati, a manje pripremom za utakmicu- zbori trener Tiho Bujan.

Iz prvog sastava trener Bujan imat će na raspolaganju Cara, Batura, Olivarija, Marčinkovića, Bilana i Pelczmanna, dok će iz omladinskog pogona priliku nastupa za Zadar imati: Mujagić, Rutar, Škara, Bučaj, Banić i Ivanov. Velika je to čast za ove mladiće, ali i veliki problem za Zadar kojeg u polufinalu očekuje jaka Cedevita.

Bez obzira u kojem sastavu ćemo nastupiti, mene zanima da igrači pruže što bolju igru i u tome možemo tražiti neku šansu, kolikogod ona bila mala. Mislim da u svoakj utakmici postoji šansa za pobjedu, bez obzira protiv koga se igra, a pitanje je hoćemo li je mi uspjeti iskoristiti ili ne- zaključio je Bujan.

Zadrani su u Zagreb krenuli u srijedu ujutro, i to u punom sastavu, jer nada da će najjača momčad ipak izaći na teren postoji do posljednjeg trenutka.

Drugi polufinalni par koji će na teren Draženova doma u 20 sati čine Cibona i Zagreb. Za pobjednika Kupa igrat će se u četvrtak u 19 sati.

 

Sponzori