Petorica Zadrana na All Starsu 16.12.2009.

Zadarski klub u Belom Manastiru imat će najviše predstavnika

Nakon kaštelanske predstave prošle sezone, čast da ugosti najbolje što hrvatska klupska košarka ima ove je sezone pripala Belom Manastiru. Utakmica je na rasporedu 26. prosinca u 18 sati, a prijenos će biti na HTV2.

Dvorana prima 1200 ljudi, a za potrebe ove utakmice bit će postavljena i dodatna tribina. Od sudionika vrijedi istaknuti da na klupi Sjevera debitira Damir Voloder, koji je kao igrač trijumfirao u natjecanju u tricama na All Starsu. Lani je MVP utakmice bio Luka Žorić, zakucavanja je odnio Toni Bizaca, a trice Marlon Garnett. Prva dvojica igrat će i ove godine.

Zadrana će na parkretu dvorane u Belom Manastiru biti pet, dok će na klupi sjediti strateg kluba sa Višnjika Zmago Sagadin.

 

SJEVER

Ivan Krolo (Vrijednosnice OS Darda), Matej Karlović (Brod Svjetlost), Karlo Vragović (Dubrava), Igor Peklarić (Zabok), Marin Rozić, Marko Tomas, Jamont Gordon, Bojan Bogdanović (svi Cibona), Ante Tomić, Krunoslav Simon, Luka Žorić (Zagreb CO), Damjan Rudež, Thomas Mobley (Cedevita).

Rezerve: Tomislav Zubčić (Cibona), Željko Šakić (Dubrava)

Treneri: Denis Bajramović (Zagreb CO), Damir Voloder (Vrijednosnice OS Darda)

 

JUG

Toni Bizaca (Trogir), Luka Petković, Miro Bilan (Šibenik), Mario Delaš, Jere Macura (Split CO), Mate Mrva (Borik-Puntamika), Antonio Oštrić (Dubrovnik), Alen Blesić (Kaštel Galerija), Rok Stipčević, Hrvoje Perić, Vladimer Boisa, Marko Car, Micah Downs (svi Zadar).

Rezerve: Marko Batina (Split CO), Luka Drezga (Trogir)

Treneri: Zmagoslav Sagadin (Zadar), Borislav Kurtović (Split CO)

 

                                                                                        Košarka.hr

Sponzori