Moramo nametnuti svoj ritam 02.11.2018.

Zadar u subotu gostuje kod Krke

Košarkaši Zadra u 6. kolu ABA lige u subotu od 19 sati gostuju kod Krke u Novom Mestu.

- Pred nama je teško gostovanje kod ekipe koja na domaćem terenu igra s puno više energije, rekao bih za 30 do 40 posto. Momčad Krke izrazito poštujem, jer imaju izrazitu čvrstinu i imaju dobar sustav te igrače koji kroz cijelu utakmicu drže tempo i ritam. Ako želimo ostvariti pozitivan rezultat, mi moramo biti ti koji će na ovoj utakmici nametnuti ritam i mislim da za to imamo mogućnosti. Treba ići s pozitivnim stavom i nadati se najboljem, a to je svakako pobjeda - poručio je uoči ogleda trener Zadra Ante Nazor.

Zadar je u pet kola u ABA ligi ostvario tek jednu pobjedu i zato je svaka utakmica iznimno važna zbog bijega sa začelja ljestvice.

- Cilj nam je u Novom Mestu doći do pobjede iako smo svjesni da to neće biti lako ostvariti. Oni su upisali dvije pobjede na domaćem parketu i nametnuli su se kao prava domaćinska momčad. Nemaju neke izražene zvijezde, ali su dobro posloženi i igraju momčadsku košarku. Posebno su čvrsti u obrani, ali i napadački mogu biti vrlo neugodni kada uđu u seriju trica. Ako želimo pobijediti moramo biti pravi, kako obrambeno tako i napadački - rekao je kapetan zadarske momčadi Šime Špralja. 

Sponzori