Uz ozbiljan pristup pobjeda ostaje u Zadru 04.04.2018.

Zadar u četvrtak ugošćuje Hermes Analiticu

Košarkaši Zadra u 22. kolu HT Premijer lige ugostit će momčad Hermes Analitice. Utakmica se igra u četvrtak s početkom od 19 sati u Krešinom domu.

- Hermes nije momčad koju se smije podcijeniti, imaju oni kvalitetnih igrača pa se tako i pripremamo za utakmicu. Razmišljamo o njima kao o protivniku koji je u višem rangu, iako je jasno da sve ovisi o nama samima. Ne želimo sebi stvoriti nekakvu nervozu, jer imamo odličnu situaciju na ljestvici i izvrsno ozračje u svlačionici i želimo da tako ostane – kazao je centar Zadra Filip Kraljević.

Iako je Zadar i dalje u borbi za startnu jedinicu pred doigravanje, trener Aramis Naglić tvrdi da je najbitnije zadržati maksimalan pristup u svim utakmicama.

- Cijenimo svakog suparnika koji je pred nama i pripremamo se za njega s punim respektom. Ipak, jasno je da u ogled ulazimo kao favoriti, ali nam je glavni cilj ozbiljan i profesionalan pristup svih igrača. Očekujem pobjedu koja će nam biti pravi uvod u susjedski derbi sa Šibenikom koji igramo idući tjedan - poručuje Naglić. 

 

Sponzori