Na dva gostovanja bez Vladovića i Mazalina 03.03.2017.

Zadar u subotu kod Hermesa, u ponedjeljak kod Karpoša

Košarkaši Zadra nastavljaju s ubrzanim ritmom utakmica. Nakon pobjeda nad Jollyjem i Cibonom koje su vratile pozitivno ozračje u svlačionici, pred njima su dva gostovanja u razmaku od samo dva dana.

Najprije će u subotu, 04. ožujka gostovati kod Hermes Analitice (18:00 sati) u sklopu 19. kola A-1 lige, pa ih već u ponedjeljak (21:00) čeka gostovanje u Makedoniji kod Karpoš Sokolija u 25. kolu ABA lige.

Trenera Aramisa Naglića brine zdravstveno stanje u momčadi. Protiv Cibone su se, podsjetimo, ozlijedili Jakov Vladović, Lovre Bašić i Lovro Mazalin.

Vladović i Mazalin nisu ni krenuli na put što znači da će propustiti dvije nadolazeće utakmice, dok će liječnički tim pokušati osposobiti Lovru Bašića.

- Svjesni smo problema s ozljedama, ali tu ne možemo promijeniti stvari. Idemo dalje ovakvi kakvi smo. Hermes? To su uvijek nezgodna gostovanja i neće biti lako pripremiti se za tu utakmicu, pogotovo nakon ogromnog trošenja koje smo imali protiv Cibone. Uz to smo ostali smo bez igrača koji igraju na lopti, pa će se Franke, Brzoja, Kovačević i Ramljak morati trošiti na pozicijama koje nisu njihove prirodne. Neće biti lako ni na gostovanju kod Karpoša, ali smatram da će ključna utakmica u ABA ligi biti domaći ogled s Olimpijom u posljednjem, 26. kolu, poručio je trener Zadra Aramis Naglić.

Sponzori