Sjajan je osjećaj igrati uz takvu podršku s tribina 14.12.2017.

U petak u Krešin dom stiže Budućnost

Košarkaši Zadra u 12. kolu ABA lige ugostit će u petak od 18 sati momčad Budućnosti. Gosti su trenutno vodeća momčad regionalnog natjecanja s deset pobjeda i samo jednim porazom. Ipak, domaća momčad na krilima devet pobjeda iz posljednjih deset utakmica ima razloga za optimizam. 

- Shvaćam euforiju u kojoj su sada naši navijači nakon pozitivnog niza, ali moramo biti svjesni svoje realne kvalitete, gdje smo bili i gdje smo sada. Definitivno je da imamo jednu dobru seriju iza sebe, ali moramo ostati maksimalno skromni i ići utakmicu po utakmicu. Jako bih volio da u ovom raspoloženju ostanemo što je duže moguće, ali tek je polovica sezone i puno toga se još može dogoditi. U ime igrača i stožera zahvalio bih našim navijačima i Tornadu na izuzetno pozitivnoj atmosferi. Sjajan je osjećaj igrati uz takvu podršku s tribina – poručio je trener Aramis Naglić.

U prvom kolu ABA lige, Zadar je bio na korak do iznenađenja u Podgorici, jer je imao zadnji napad za pobjedu…

- Teško je tu utakmicu sagledati u nekom realnom odnosu snaga. Mi i Budućnost u toj utakmici još smo uvijek sklapali momčad. Bili smo na 14 koševa zaostatka i vratili se, što nam je dobar putokaz za sutrašnji ogled. Svi njihovi igrači su na visokoj razini, ali je Nemanja Gordić pravi mozak momčadi. Utakmica će biti pravi test za naše mogućnosti - dodao je Naglić.

Ozračje u svlačionici Zadra je odlično i svi jedva čekaju sutrašnju utakmicu. 

- Budućnost je odlična momčad, što uostalom pokazuje i njihova pozicija na ljestvici. Imaju po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji i trenutno igraju najbolju košarku u ABA ligi. To je dobro uigrana ekipa s dobrim trenerom. U Podgorici smo imali veliku šansu pobijediti te se nadam se da ćemo u petak pred našim navijačima to uspjeti i ostvariti. Prošle sezone su također došli u našu dvoranu kao favorit, ali smo ih uspjeli svladati. Sada to trebamo ponoviti – kaže jedan od najiskusnijih Zadrana Ive Ivanov. 

 

Sponzori