Lovre Bašić ostaje u Zadru 07.08.2017.

Ugovor produljen na dvije godine

Lovre Bašić ostaje u Zadru! Drugi najmlađi kapetan Zadra u povijesti produljio je ugovor s matičnim klubom. Suradnja je dogovorena na dvije godine (1+1), a službeno je formalizirana tijekom današnjeg dana.

- Tako je. Meni je drago da smo se uspjeli dogovoriti s Lovrom, koji bi uz Jakova Vladovića trebao popuniti poziciju organizatora igre. Nadam se da će u novu sezonu ući motiviran. Ovo mu je možda i posljednja prilika da krene igrati košarku na visokoj razini kakvu njegov talent zaslužuje. Nadam se da će ovu priliku ozbiljno shvatiti, a ja i moj stručni stožer bit ćemo mu maksimalno na raspolaganju - poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

- Veselim se ostanku u Zadru. To je moj klub i jedva čekam početak nove sezone. Motiviran sam i nastojat ću da ova sezona uistinu bude moja - istaknuo je Lovre Bašić. 

Pripreme prve momčadi Zadra krenut će u ponedjeljak 14. kolovoza, dok će nekoliko dana ranije, u srijedu 09. kolovoza trener Naglić na treningu u dvorani Višnjik okupiti nekoliko mlađih igrača. 

Što se pripremnih utakmica tiče, zasad je dogovoren nastup u Italiji (Jesolo) gdje će 8. i 9. rujna KK Zadar nastupiti na turniru zajedno s prvakom Italije, Umana Reyer Veneziom, Koprom i Šibenikom. Tjedan kasnije, 16. i 17. rujna će nastupiti na turniru u mađarskom Paksu.

Sponzori