Juniori Olimpije osvojili 11. memorijal Tomislava Kneževića 07.09.2015.

Zadru drugo mjesto

 

U spomen na tragično preminulog zadarskog košarkaša, u Jazinama se u subotu i nedjelju odigrao tradicionalni 11. memorijalni turnir Tomislava Kneževića.
Na turniru su osim domaćina, juniora Zadra, nastupili i njihovi vršnjaci iz Cedevite, ljubljanske Union Olimpije te zadarska Sonik Puntamika.
Turnir se odigrao po sustavu svatko sa svakim, a nastupali su igrači rođeni 1998. godine i mlađi.
U završnoj utakmici KK Olimpija je pobijedila KK Zadar rezultatom 69-60 i time ujedno osvojila prvo mjesto na turniru.
Na drugom mjestu je KK Zadar, treće mjesto osvojio je KK Cedevita dok je četvrto mjesto pripalo KK Sonik Puntamika. 
U poluvremenu utakmice između Zadra i Olimpije uručeni su pehar i medalje za 3. mjesto KK Cedeviti koja je morala na put te nije mogla nazočiti završnoj podjeli nagrada.
Turnir je prigodnim riječima zatvorio direktor KK Zadra Boris Skroće.

U spomen na tragično preminulog zadarskog košarkaša, u Jazinama se u subotu i nedjelju odigrao tradicionalni 11. memorijalni turnir Tomislava Kneževića.

Na turniru su osim domaćina, juniora Zadra, nastupili i njihovi vršnjaci iz zagrebačke Cedevite, ljubljanske Union Olimpije te zadarske Sonik Puntamike.

U završnoj utakmici, koja je odlučivala o pobjedniku, Olimpija je pobijedila Zadar 69-60 i time osvojila prvo mjesto na turniru.

Drugo mjesto osvojio je Zadar, treća je bila Cedevita, dok je četvrto mjesto pripalo Sonik Puntamici. 

Turnir je prigodnim riječima zaključio direktor KK Zadar Boris Skroće istaknuvši da klub nikad neće zaboraviti Tomislava Kneževića i da je ovaj turnir jedan lijep način na koji se čuva uspomena na njega.

 

Turnir se igrao po sustavu svatko sa svakim, a nastupali su igrači rođeni 1998. godine i mlađi.

Sponzori