Izbor kandidata za člana Nadzornog odbora KK Zadar, š.d.d. 31.10.2012.

Javni poziv članovima udruge KK Zadar

Na temelju odredbi članka 28. stavak 2. Statuta Košarkaškog kluba Zadar, KK Zadar, upućuje

JAVNI POZIV

članovima udruge KK ZADAR za izbor kandidata

za člana Nadzornog odbora KK Zadar s.d.d.

I.          Pozivaju se članovi udruge KK Zadar da izaberu dva kanditata koji će biti predloženi za članove Nadzornog odbora na Osnivačkoj skupštini KK Zadar s.d.d.-a.

II.         Pravo sudjelovanja u izboru kandidata za članove Nadzornog odbora KK Zadar s.d.d.- a, imaju svi članovi udruge KK Zadar koji su upisali i uplatili dionice u drugom, trećem i četvrtom krugu u postupku preoblikovanja KK Zadar iz udruge građana u sportsko dioničko društvo.

III.        Izbor kandidata za članove Nadzornog odbor KK Zadar s.d.d.-a, izvršit će se na sljedeći način;

  1. Svaki član udruge KK Zadar koji je upisao i uplatio dionice u drugom, trećem i četvrtom krugu u postupku preoblikovanja KK Zadar iz udruge građana u sportsko dioničko društvo, može predložiti kandidata za člana Nadzornog odbora KK Zadar s.d.d.- a.
  2. Prijave za kandidaturu moraju se  dostaviti u pisanom obliku i to najkasnije do 5. studenog 2012. godine do 16,00 sati, u prostorije KK Zadar, Obala kralja Tomislava 1, 23000 Zadar.
  3. Izbor kandidata za članove Nadzornog odbora, obavit će se glasovanjem članova udruge KK Zadar, dana 8.studenog 2012. godine, u 18,00 sati, u prostorijama ŠC Višnjik – VIP dvorana.
  4. Glasovanje će se održati po principu jedna dionica – jedan glas.
  5. Dva kandidata koja dobiju najviše glasova, bit će predloženi za članove Nadzornog odbora na Osnivačkoj skupštini KK Zadar s.d.d.

Sponzori