Zadrani otputovali u Beograd 27.09.2012.

Premijera sutra u 20:00 sati

Momčad Zadra muku muči s virozom koja se uvukla u Nazorovu svlačionicu, te je poharala momčad točno pred početak sezone u ABA ligi. Tako su Zadrani rano jutros u krnjem sastavu otputovali u srpsku metropolu, gdje ih sutra čeka ogled s Partizanom.

- Imamo velikih zdravstvenih problema i sigurno je kako Ive Ivanov i Ante Delaš neće biti u mogućnosti zaigrati u prvoj utakmici. Slične su probleme već imali Goran Vrbanc, Toni Prostran, Marko Ramljak i Ivan Batur. Oni su se u međuvremenu donekle oporavili, no upitno je koliko će moći igrati. U svakom slučaju, moramo skupiti najmanje deset igrača za nastup u utakmici kako bismo izbjegli novčane kazne - poručuje trener.

- Dva dana treninga posvetili smo pripremama za nadolazeću utakmicu. Evidentno je kako ćemo morati iskontrolirati njihov napadački skok jer na njemu baziraju dobar dio svoje igre i takvim ritmom "ubijaju" protivnika. Imaju četvero kvalitetnih stranaca uz nekoliko domaćih mladih igrača i jako su dobro ukomponirani. Djeluju kao kolektiv i zato nema potrebe isticati iti jednog njihovog igrača kao individualnu prijetnju - prokomentirao je protivnika, te za kraj ponudio dozu optimizma:

- Nikad se u svojoj karijeri nisam unaprijed predavao i tražio opravdanja. U utakmicu idemo znajući da postoji šansa za pobjedu i mi ćemo je pokušat ostvariti.

2012-09-27

Sponzori