Vragović i Brnas otpali za Dubrovnik 05.03.2012.

Očekuje se povratak Batura

U utorak u 19:00 sati, košarkaši Zadra gostovati će kod posljednjeplasirane momčadi na tablici A1 lige, Dubrovnika. Nakon tijesne pobjede nad Splitom, Zadrani će tražiti nova dva boda, no biti će oslabljeni neigranjem nedovoljno oporavljenog Karla Vragovića i Tonija Brnasa, koji muku muči sa zdravstvenim problemima.

Međutim, očekuje se povratak Ivana Batura nakon loma koščice u šaci, kojem je trener Aleš Pipan najavio nešto značajniju minutažu kako bi se mladi zadarski šuter što prije vratio u formu koja ga je krasila prije nego što se ozlijedio na utakmici s Dardom.

U najavi susreta trener Aleš Pipan je izjavio:

- Možda se Dubrovnik čini kao nešto lakša utakmica, no sigurno da bi jako loše odjeknulo da ostanemo poraženi kod posljednje momčadi na tablici. Iako ćemo tražiti pobjedu, prigodu bi mogli dobiti i igrači koji su do sada manje participirali, a pokušati ćemo uvesti i neke nove varijante u našu igru. Ne možemo računati na Karla Vragovića, kojem su liječnici preporučili mirovanje, te na Tonija Brnasa, dok će svi ostali biti na raspolaganju za taj susret.

Podsjetimo, susret između Dubrovnika i Zadra započinje u 19:00 sati.

2012-03-05

Sponzori