Ive Ivanov: Pokazati tko je gazda u gradu 08.12.2011.

Kapetan najavljuje gradski derbi

Večeras u 18:30 na parketu Krešine dvorane, košarkašima Zadra suprotstavit će se gradski rivali Sonik-Puntamika. Uoči tog, vjerujemo, zanimljivog susreta, porazgovarali smo s Ivom Ivanovom, nekad igračem Puntamike, a danas kapetanom Zadra.

- Čeka nas težak i agresivan protivnik koji radi puno rotacija u obrani. Idu na svaki skok, na što se nadovezuje dobra igra njihovih centara. U vanjskoj liniji prednjače Jurjević i Marić, dok im je sigurno puno značio i dolazak Dražovića. Mi moramo znati odgovoriti na njihovu agresivnu igru, te im pokazati tko je gazda u ovom gradu. Bitno nam je završiti prvi dio sezone s tri pobjede u nizu. Nadam se da će nam napad funkcionirati kao u Rijeci, ali ipak mislim kako će obrana biti ta koja će presuditi ovaj susret - govori kapetan Zadra u najavi susreta.

Trener Aleš Pipan istaknuo je pak kako očekuje veći broj gledatelja na tribinama nego u dosadašnjim ogledima.

- Siguran sam da će gradski derbi mnogim Zadranima biti zanimljiv. Mnogi će htjeti vidjeti što se zbiva u jednom i u drugom klubu i zato zaista očekujem dosta veći broj gledatelja nego što je to bilo u dosadašnjim susretima - kazao je trener Pipan.

Ponovimo još jednom kako susret započinje u 18:30, a najavljen je i direktan prijenos na programu Sportklub televizije.

Sponzori