S novim žarom po važnu pobjedu 26.02.2017.

U ponedjeljak na Višnjik stiže Jolly

Košarkaši Zadra u derbiju 18. kola A-1 lige ugostit će u ponedjeljak (od 18 sati) momčad šibenskog Jollyja, trenutno prvoplasiranu momčad na ljestvici.  

"Za jednog A-1 ligaša imaju popriličnu širinu, a osim toga radi se o izrazito iskusnoj momčadi"
"Neće ovo biti nimalo laka utakmica, ali na nama je da s novim žarom izađemo na teren i odigramo na visokom nivou ovu utakmicu koja nam je izuzetno važna. Sigurno da je Jolly u boljoj situaciji, s obzirom da ne mora igrati utakmice svaka dva dana, ali nemamo se pravo žaliti. To je život profesionalca. Na nama je da ostanemo kompaktni, čvrsti i odlučni"

"Jolly je jedna jako dobra momčad i to dokazuju svojim igrama kroz cijelu sezonu. Svoju kvalitetu su pokazali i na nedavnoj završnici Kupa gdje su svladali Cibonu i zaigrali finale. Za jednog A-1 ligaša imaju popriličnu širinu, a osim toga radi se o izrazito iskusnoj momčadi s vrlo kvalitetnim pojedincima", rekao je u najavi utakmice trener Zadra Aramis Naglić.

Zadar se nije stigao previše odmoriti od petka i nesretnog poraza od Partizana od Beogradu, a već u srijedu na Višnjik stiže Cibona. Vrlo zahtjevan ritam za Naglićevu momčad, ali trener Zadra od svojih igrača traži isključivo pobjedu..

"Svjesni smo da ovo neće biti nimalo laka utakmica. Na nama je da s novim žarom izađemo na teren i odigramo na visokom nivou ovu utakmicu koja nam je izuzetno važna. Sigurno da je Jolly trenutno u boljoj situaciji, s obzirom da ne mora igrati utakmice svaka dva dana, ali nemamo se pravo žaliti. To je život profesionalca. Na nama je da ostanemo kompaktni, čvrsti i odlučni", poručuje Naglić. 

 

Sponzori