Nova sponzorska suradnja: Zadar Champion 30.09.2016.

Uskoro web shop i fan shop

Košarkaški klub Zadar potpisao je dvogodišnji ugovor s tvrtkom Sport Vision, zastupnikom američke sportske marke Champion, čije će dresove zadarska momčad nositi u dvije nadolazeće sezone.

Ta suradnja predstavljena je na konferenciji za novinare.

- U posljednjih osam mjeseci intenzivno smo pregovarali sa dva dobavljača sportske opreme, a odlučili smo se za Champion, jer smatramo da Zadar zaslužuje takvo ime. Drago mi je da su ljudi iz te tvrtke prepoznali Zadar kao potencijal i marketinški zanimljivu priču – istaknuo je Boris Skroće, direktor KK Zadra.

Skroće je izrazio i nadu da će se u narednom razdoblju suradnja sa Championom i proširiti.

- U sljedećih nekoliko mjeseci planiramo zaokružiti ovu priču, prvo sa web shopom, a zatim i sa fan shopom. Tražili smo partnera i pronašli ga u Championu i Sport Visionu. Nije slučajnost da baš u ovom trenutku tražimo voditelja marketinga. Nadam se da ćemo to čim prije pokrenuti, na zadovoljstvo naših brojnih navijača.

Zadovoljstvo dogovorenom suradnjom sa KK Zadrom istaknuli su predstavnici tvrtke Sport Vision - Ida Kišić i Mario Majković.

- KK Zadar je prepoznatljivi sportski brend ne samo u Hrvatskoj, već na području cijele regije. Drago nam je da smo uspjeli dogovoriti suradnju i vjerujem da će obje strane biti zadovoljne suradnjom, ali i krajnji korisnici - navijači koji će u skoroj budućnosti moći nabaviti sportsku opremu svog omiljenog kluba - najavila je voditeljica marketinga tvrtke Sport Vision Ida Kišić. 

Sponzori