Novi Zadar prvi puta pred svojim navijačima 22.09.2016.

U 18 sati protiv Darussafake Dogus



Danas započinje Zadar Dogus Basketball Tournament. Momčad Zadra pod vodstvom novog trenera Ante Matulovića na parket dvorane Višnjik izlazi u 18 sati. Protivnik će Zadranima biti momčad turske Darussafake Dogus.

- Evidentna je razlika u kvaliteti između nas i ostalih ekipa turnira. Mogu samo obećati da ćemo borbenošču pokušati smanjiti tu razliku i što dulje biti konkurentni. Pozivam navijače da nas dođu podržati i da daju podršku novoj momčadi Zadra, kazao je trener Zadra Ante Matulović.
Trener Drussafake Dogus David Blatt je istaknuo kako pripremni period koristi za uigravanje svoje momčadi o kojoj više razmišlja nego o protivniku. U opuštenom razgovoru na putu od dvorane Krešimir Ćosić do hotela rekao nam je kako se osjeća blagoslovljen jer je u dva dana imao priliku pokloniti se dvojici nejvećih, u Šibeniku Draženu Petroviću i u Zadru Krešimiru Ćosiću.

Druga utakmica dana prva je poslastica za ljubitelje košarke. U dvorani Krešimira Ćosića susrest će se dva sudionika Final Foura Eurolige Fenerbahce i Lokomotiv Kuban. Početak ovog susreta je u 20.30 sati.

Ulaznice za Zadar Dogus Basketball Tournament mogu se nabaviti na blagajni ŠC Višnjik od 10 sati do poluvremena druge utakmice po cijeni od 30 kuna za tribine, odnosno 40 kuna za obiteljski VIP.

Sponzori