Pretplatnicima KK Zadar besplatan ulaz na završni turnir Kupa 01.02.2016.

Završnica kupa igrat će se 17. i 18. veljače u Zadru

Nakon sedam godina Krešin kup se vratio u Krešin Zadar, a organizatori čine sve kako bi na Višnjiku svjedočili još jednom košarkaškom spektaklu. Jedan od poteza koji će oduševiti najvjernije navijače besplatne su ulaznice za sve ovosezonske pretplatnike KK Zadar!

Kao što je poznato 17. i 18. veljače u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru održat će se Završnica nacionalnog košarkaškog kupa koji nosi njegovo ime.

Hrvatski košarkaški savez je organizaciju turnira povjerio Košarkaškom savezu Zadarske županije i tvrtki S event koja se istaknula vrhunskom organizacijom FIMBA Svjetske lige veterana i dvaju izdanja euroligaškog turnira Zadar Basketball Tournament koji okuplja ponajbolje momčadi Europe.

- Mahom je riječ o vjernim navijačima kojima je košarka sve. Kako mi u Zadru volimo reći, doručak, ručak i večera. Bez njih zadarska košarkaška priča nikad ne bi bila ono što je jest. Uvijek su „naoružani" navijačkim rekvizitima te srcem, dlanovima i glasom uz Zadar. Željeli smo im osigurati da sjede na svojim stalnim mjestima koja bi, s obzirom da KK Zadar čiji su pretplatnici nije organizator Završnice, mogli izgubiti. Kratki razgovor o načinu kako to napraviti rezultirao je odlukom da budu naši gosti, kazala je direktorica tvrtke S event Zdenka Zrilić.

Podsjetimo, na Završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića nastupit će KK Cedevita, KK Kvarner 2010, KK Zadar i pobjednik susreta KK Jolly JBS - KK Cibona koji je na rasporedu 10. veljače. Izvlačenje parova zakazano je za utorak, 2. veljače u 12 sati.

Sponzori