Veličanstvena fešta Tornada na Forumu 19.08.2015.

Proslavljen 50. rođendan Tornada i 50. obljetnica prvog naslova prvaka

Veličanstvenim koncertom na zadarskom Forumu proslavljen je 50. rođendan navijačke skupine Tornado te je obilježena 50. obljetnica osvajanja prvog naslova prvaka KK Zadar.

Više od 15 tisuća ljudi na Forumu ovacijama je dočekalo igrače iz generacije prvaka 1965. godine, a navijače su pozdravili i aktualni igrači Zadra predvođeni trenerom Antom Nazorom.

Veliku feštu uveličala je i akrobatska skupina HRZ-a Krila oluje, a proslava je popraćena i spektakuarnim vatrometom i bakljadom. 

Tornadu je čestitao i general Ante Gotovina: "Dragi prijatelji sporta, prijatelji našeg Zadra, navijači, članovi Tornada! Sport od svojeg nastanka spaja ljude iz različitih krajeva, iz različitih zemalja, pod zajednički nazivnik jedne sportske vještine, da se u nadmetanju i fer pleju istaknu najbolji. I od pamtivijeka su uz sport i sportaše bili prijatelji, koji bodre svoje predstavnike, svoje zastave – navijači. Čestitam udruženju Tornado 50. obljetnicu postojanja, ostanite uz svoje, uz vašu podršku je poraz lakši, s vama je slavlje svake pobjede veličanstveno. Uz pozdrav, Vaš Ante Gotovina".
Galerija: 50. rođendan Tornada

Sponzori